Місцеві вибори: перелік кандидатів, які можуть пройти за партійними списками до Київради

Місцеві вибори: перелік кандидатів, які можуть пройти за партійними списками до Київради

Фото: УНІАН

До Київради потрапляють представники семи партій.

За результатами виборів до Київської міської ради потрапляють сім партій, а ввечері 27 жовтня вже з'явилися списки конкретних депутатів.

Їх опублікувала у своєму Facebook журналістка "Обозреватель" Ірина Касьянова. 

Як відомо, до Київради проходять такі партії: "УДАР" та "Європейська солідарність", які набрали по 20% голосів, "Єдність" з 8,6%; ОПЗЖ, яка набрала 7,7% прихильників; "Батьківщина"  та "Слуга народу", які набрали порівну - по 7,4%, та "Голос", який набрав найменше, - 5,9%. 

Отже, від партії "Європейська солідарність" до Київради пройшли: теперішній секретар Київради Володимир Прокопів, політолог Людмила Ковалевська, екснардеп Леонід Ємець, власник мережі "Фуршет" Ігор Баленко, політолог Сергій Таран, колишня перша леді Марина Порошенко та інші.

Партію "УДАР" будуть представляти: гендиректор аеропорту "Бориспіль" Павло Рябикін, радник мера Дмитро Білоцерківець, керівник метрополітену Віктор Брагінський.

Від "Єдності" депутатами можуть стати: Ярослав Федоренко, Сергій Кримчак, ексмер Києва Олександр Омельченко, Юлія Ярмоленко і т.д.

Опубліковані списки і представників ОПЗЖ в Київраді. Це - ексголова КМДА Олександр Попов, а також Михайло Наконечний, Володимир Кравець, Олена Букало та інші.

"Батьківщину" в столичній раді представлятимуть: Олексій Кучеренко, Олександра Кужель, Алла Шлапак, Олена Марченко  і т.д.

Від "Слуги народу" прихильність киян отримали наступні кандидати: Євгенія Кулеба, Михайло Присяжнюк, Юрій Федоренко, Лілія Пашинна, Андрій Вітренко та інші.

Ну і партію "Голос", від якої до Київради пройшло найменше депутатів, будуть представляти: Тарас Козак, Вадим Васильчук, Максим Нефьодов, Зоя Ярош, Констянтин Богатов.

Повʼязані теми:

Наступна публікація