Вбивство іноземцем жінки у Києві: власник оселі розповів деталі злочину

Вбивство іноземцем жінки у Києві: власник оселі розповів деталі злочину

Вбивство іноземцем жінки у Києві: власник оселі розповів деталі злочину

Усе сталося у 9-поверхівці у самому центрі столиці.

У Києві іноземець убив матір п'ятьох дітей, яка, за однією із версій слідства, підробляла повією. Сталося усе вночі. А вже за кілька годин підозрюваний був в аеропорту і збирався втекти з України.

Деталі злочину ТСН розповів власник оселі, але забажав залишитися поза кадром. Про це йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Усе сталося о 9-поверхівці у самому центрі Києва. Американець винайняв тут житло на пів року, але встиг пожити усього 4 дні.

Орендар у власника квартири викликав довіру: займався бізнесом і збирався бути в Україні тривалий час. Все було буденно: винаймач просив полагодити Інтернет та підвезти необхідні речі. За кілька годин до злочину сусіди бачили іноземця із жінкою.

Пізніше почули ґвалт.

За однією із версій, іноземець познайомився із 34-річною жінкою у Києві. За іншою, яку ТСН підтверджують джерела у слідстві, це була повія, яку привіз сутенер.

Чоловік, який не зміг зв'язатися із жінкою, приїхав її, так би мовити, визволяти. Кинувся шукати інструмент, щоби відкрити двері, і знайшов у старенькому легковику, який припаркований біля сусіднього під'їзду.

ТСН отримала ексклюзивні кадри з камер спостереження, на яких видно, як чоловік спершу обходить машину, потім відкриває багажник, бере із собою клунок та йде. Власниця автомобіля розповіла, що поцупили: "Прилягла заснути і чую шарудіння. Бачу - відламана петля і в багажнику все перевернуто. Забрали насос, ломик".

У Києві іноземець убив багатодітну матір

У Києві іноземець убив багатодітну матір

Зламати двері квартири не вийшло. Замки і взагалі заклинили. На ранок іноземець, який не міг полишити оселю, почав гукати сусідів. Тоді і приїхав господар квартири.

Іноземець сказав власнику оселі, що йому зле і він сам доїде до лікарні. Однак рушив у бік аеропорту.

І лише за годину господарі помітили, що диван трошки відсунутий від стіни, а за ним – тіло жінки.

Зловмисника вдалося схопити за пів години до літака. Він затриманий і чекає на суд. За даними власника оселі, у загиблої жінки лишилося п’ятеро дітей.

Повʼязані теми:

Наступна публікація