Вандали пошкодили захисну плівку: Кличко проінспектував пошкодження на новому мосту і пообіцяв відновити його протягом доби

Вандали пошкодили захисну плівку: Кличко проінспектував пошкодження на новому мосту і пообіцяв відновити його протягом доби

Фото: ТСН.ua

За його словами, основне скло не постраждало.

Міський голова Києва Віталій Кличко проінспектував пошкоджене скло на новому пішохідно-велосипедному мосту в столиці та пообіцяв відновити його протягом доби.

Про це він написав у своєму Facebook.

"Був із фахівцями на нашому новому мосту. З того, що з‘ясували попередньо: вандали пошкодили захисну склоплівку на двох фрагментах скляної підлоги. Основне - гартоване скло - не постраждало", - заявив Кличко.

За його словами, пошкоджені елементи будуть замінені протягом доби.

"Боляче, коли гарні об‘єкти страждають від "розваг" тих, хто не любить наше місто. І нічого не створює, а знищує те, що створюють інші", - підкреслив він.

Нагадаємо, у суботу, 25 травня, міський голова Києва Віталій Кличко урочисто відкрив новий пішохідно-велосипедний міст у столиці. Відкриття присвятили святкуванню Дня Києва. Вже наступного дня стало відомо, що на оглядовому майданчику нового пішохідно-велосипедного моста тріснуло скло.

Повʼязані теми:

Наступна публікація