16 метрів - у Києві встановили рекорд найдовшої яблучної шкірки Новини компаній

16 метрів - у Києві встановили рекорд найдовшої яблучної шкірки

У Києві відсвяткували День яблука, й найголовнішою розвагою стало вирізання шкірки з яблука.

Вперше в Україні започаткували День яблука минулого року саме в "Новій Англії". Українцям, як і британцям, святкування припало до душі, й не дивно, адже в українських садах ростуть численні сорти яблуньок, а у світі кожне друге плодове дерево саме яблуня.

Та головною розвагою свята, за традицією, стало вирізання найдовшої шкірки з яблука. Саме минулого 2017 року було вперше встановлено рекорд України з найдовшої яблучної шкірки довжиною в майже 11 метрів. Цей рекорд було зафіксовано Книгою рекордів України.

Але вже цього року на святі Дня яблука в "Новій Англії", цей рекорд було побито 16 метровою яблучною вервечкою. Рекордсменкою стала Капустян Даша, її стрічка з яблука сягла довжини 15,85 метрів. Друге місце посіла Санчакова Інна, вервечка з її яблука була трішки меншою – 15,60 метрів, і третє місце – Юлія Супрун з довжиною яблучної шкірки 13,10 метрів.

Для участі в Конкурсі зареєструвалися майже 200 учасників, кожен з них використовував свою власну техніку вирізання шкірки: хтось зрізав шкірку манікюрними ножицями, дехто скріпкою, а переможниця Даша зрізала вервечку хірургічним скальпелем.

"Нам було приємно дізнатися, що кияни чекали на свято в "Новій Англії" цілий рік, тренувалися вирізати довгу тоненьку яблучну стрічку. Минулого року дві сестри посіли перше й друге місце, цього року також сестри брали участь й вийшли до фіналу. Святкування Дня яблука в "Новій Англії" стало чудовою сімейною традицією, і ми підтримуватимемо її щороку. Цього разу ми висадили яблуньку в нашому дворі, як символ нового щасливого сімейного життя у "Новій Англії", хто знає, можливо наступний рекорд буде встановлено саме завдяки плоду з цієї яблуньки", – ділиться враженнями Руслана Грабко, директор з продажів і маркетингу девелопера Royal House.

На святі гостей частували смачними десертами з яблук та розважали безліччю традиційних змагань з чудовими подарунками, розіграли навіть прикрасу від Ювелірного Дому ZARINA, а Епіцентр дарував нинішнім і майбутнім резидентам корисні для ремонту інструменти.

Отже, якщо ви хочете побувати на одному з найбільш незвичайних свят в світі, який, до речі, є і одним з найбільш корисних для здоров'я, поставте нагадування на наступний рік обов'язково відвідати День яблука у ЖК "Нова Англія" в жовтні.

Наступна публікація