В одному зі столичних пабів ветерани влаштували вечірку з танцями, гаслами та поза уставом

В одному зі столичних пабів ветерани влаштували вечірку з танцями, гаслами та поза уставом

На свято завітав навіть прем’єр

В одному зі столичних пабів ветерани влаштували вечірку, аби поспілкуватися і показати альтернативне святкування дня захисника. Під час вечірки збирали гроші на підтримку військового шпиталю і веселилися зі своїми, йдеться в ТСН.19.30.

Сьогодні без цивільних. Всі відвідувачі популярного столичного пабу  в камуфляжі, з шевронами та патріотичними татуюваннями. Навіть якби хотіли, не змогли б приховати свою причетність до війни

Організатори розповідають, спочатку для ветеранів влаштували стрільби, показ фільму "Міф про Василя Сліпака" та ораторські курси. На останок залишили рок-концерт.

У черзі в паб очільники ветеранського міністерства, теж планують відриватися, але скромно.

На вході у відвідувачів забирають ножі, ціпки та балончики - ветеранська звичка мати щось для захисту. Вхід платний. бо концерт благодійний - пожертви збирають для військового шпиталю.

До Дня захисника у Києві відбулась запальна вечірка для ветеранів

До Дня захисника у Києві відбулась запальна вечірка для ветеранів

Концерт починається з хвилини мовчання. Спілкуватися одне з іншим під музику – проблематично. Серед ветеранів та пива прогулюєтсья прем’єр-міністр. «В мене був важкий день, я прийшов подивитися як відпочивають прості люди. Я ж така сама проста людина, прийшов поспілкуватися», - каже прем’єр.

Привітання лунають як тости: «Україна - понад усе! Будьмо».

А потім пекельні танці. В ці хвилини вони не ветерани, не артилеристи чи піхотинці, не снайпери, чи мехводи - просто люди і їм весело. Незмінне тільки гасло - «Україна - понад усе!»

Кореспондент Наталя Нагорна

Повʼязані теми:

Наступна публікація