В одному із районів Києва пролунав вибух - під завалами можуть бути люди

В одному із районів Києва пролунав вибух - під завалами можуть бути люди

Фото: КМВА

За попередньою інформацією, є потерпілі внаслідок вибуху. Одна людина загинула.

У четвер, 9 лютого, в Дарницькому районі Києва пролунав вибух. За інформацією влади, інцидент трапився на території колишнього заводу.

Про це повідомив міський голова Києва Віталій Кличко.

За його словами, під завалами можуть перебувати працівники заводу. Обставини вибуху наразі невідомі. 

"У Дарницькому районі столиці пролунав вибух на території колишнього заводу. Під завалами можуть бути люди. Всі служби слідують на місце. Інформація уточнюється. Фахівці з‘ясовуватимуть причини вибуху", - поінформував Кличко.

Згодом мер Києва повідомив про загибель однієї людини.

"Внаслідок вибуху в одноповерховому складському приміщенні на території колишнього заводу сталося руйнування будівлі на площі 500 кв. м. Одна людина загинула. Трьох постраждалих дістали з-під завалів. Рятувально-пошукові роботи тривають. Причини вибуху з‘ясовують", - написав Віталій Кличко.

У Київській міській державній адміністрації додали, що вибух пролунав о 15:45. З-під завалів вдалося дістати трьох людей.

"О 15:45 на території одного з колишніх заводів Дарницького району пролунав вибух. Попередньо - вибухнув газовий балон. Одна людина загинула. Ще трьох людей вдалося витягнути з-під завалів. Їм надається медична допомога", - зазначили у КМДА.

У коментарі для ТСН.ua столична поліція спростувала інформацію, яка активно поширюється в соціальних мережах, про "приліт". Там додали, що вибух стався на вулиці Бориспільській.

У ДСНС Києва ТСН.ua також підтвердили, що це не "приліт", але що саме вибухнуло - поки не знають. "Стався вибух із подальшим горінням. Внаслідок НП одна людина загинула, ще четверо під завалами. Попередньо - це складське приміщення. На місці працюють рятувальники", - розповіли нам в ДСНС Києва.

Нагадаємо, в четвер, 9 лютого, в Запорізькій області під час повітряної тривоги пролунали вибухи. В місцевих пабліках публікували кадри, на яких видно, як у небо здіймається чорний дим.

Блекаут в Києві: Кличко закликав запастися їжею та водою

Блекаут в Києві: Кличко закликав запастися їжею та водою

Читайте також:

Повʼязані теми:

Наступна публікація