В одні руки – один жетон. У "Київському метрополітені" розповіли про нововведення

В одні руки – один жетон. У "Київському метрополітені" розповіли про нововведення

Фото: УНІАН

У столиці змінюють правила продажу жетонів для проїзду у метро.

У Києві від суботи, 15 липня, обмежать продаж жетонів для проїзду у метро.

Про це заявила радник начальника КП "Київський метрополітен" Наталія Макогон на своїй сторінці у Facebook.

"Зміна тарифу - в суботу, 15 липня. Жетонів стає все менше. Вони лишаються лише як разова поїздка. Тому у касах вони реалізовуватимуться по 1. У автоматах (у будь-якій кількості) по 1 або 2 в кожній транзакції", - наголосила вона.

За словами Макогон, наразі на станції "Політехнічний інститут" у крайньому лівому вікні відкрито центр обслуговування пасажирів, незабаром такі з'являться на "Майдані Незалежності" та ще двох станціях.

"Хто ставив собі нагадування - поповнюйте картки, щоб зекономити. При запису 50 поїздок, кожна обійдеться у 3,5 грн до 15 липня та 4,5 грн після 15 липня. Загалом місткість картки 100 поїздок. Проїзні зі знижками можна також записати на банківську картку MasterCard PayPass. Visa PayWave поки надала рішення для разових проходів", - додала вона.

Зміна тарифу - в суботу, 15 липня. Тут - деякі деталі: **** Хто ставив собі нагадування - поповнюйте картки, щоб зеконом...

Опубликовано Наталкой Макогон 11 июля 2017 г.

Нагадаємо, солідний борг київського метро утворився внаслідок оборудок із вагонами, ціна котрих виявилася завищеною в кілька разів. Наразі підземка винна за 100 вагонів 1,92 млрд гривень, і суд визнав обґрунтованість претензій на ці гроші підприємства "Укррослізинг".

Із 15 липня трамваї, тролейбуси та автобусі замість 3 гривень коштуватимуть 4, а метро та міські електрички піднімуть вартість із 4 до 5 гривень.

У столичному метро проїзд здорожчає до 5 гривень

У столичному метро проїзд здорожчає до 5 гривень

Повʼязані теми:

Наступна публікація