В очікуванні колапсу. У Києві стартує масштабний ремонт шляхопроводу на Шулявці

В очікуванні колапсу. У Києві стартує масштабний ремонт шляхопроводу на Шулявці

Фото: ТСН/Неллі Ковальська

Роботи триватимуть рік.

Київ - в очікуванні чергового транспортного колапсу, який розпочнеться задовго до 1 вересня. Уже наступної суботи на столичній Шулявці мають перекрити аварійний шляхопровід і нарешті розпочати його ремонт. 

Реконструкція розв’язки мала розпочатися ще у травні, проте затвердження проекту та проведення тендерів затягнулися. Зараз біля аварійного шляхопроводу прибирають ятки і завозять будівельні матеріали, йдеться у сюжеті ТСН.19:30.

Ранкову Шулявку вже четвертий день поспіль будять робітники. Зазвичай демонтаж столичних мафів триває галасливо із сутичками між підприємцями та комунальниками, але не цього разу.

Утомлений міст своїми аварійними брилами неодноразово натякав на потребу негайного ремонту. Дві пожежі додали йому колориту і змусили чиновників ворушитися. У мерії обрали проект так званої трипелюсткової розв’язки. Для цього будуть зносити один із цехів заводу Більшовик. Вартість робіт складає майже мільярд гривень, строк виконання – рік. Будівельної техніки біля шляхопроводу поки що непомітно. Проте вже напнули містечко для будівельників і поставили охоронця.

Містобудівники попереджають: рух на Шулявці частково обмежать уже з 18 серпня і розпочнуть активну фазу реконструкції. Намальовані схеми об’їзду вже чекають на встановлення. Столичні водії готуються до вересневого транспортного колапсу. 

Ігор Бондаренко

Київ в очікуванні транспортного колапсу. Від суботи на Шулявці перекриють аварійний міст

Київ в очікуванні транспортного колапсу. Від суботи на Шулявці перекриють аварійний міст

Повʼязані теми:

Наступна публікація