В метро Києва поліцейські побили жінок

В метро Києва поліцейські побили жінок

Фото: УНІАН

За фактом уже розпочато службове розслідування.

Київські правоохоронці розпочали службове розслідування стосовно побиття їхніми колегами жінок у київському метрополітені.

Про це повідомляє прес-служба поліції Києва 21 грудня.

Правоохоронці запевняють, що відреагували одразу ж після повідомлення про агресію поліцейських метрополітену.

"Як тільки правоохоронці отримали повідомлення про те, що співробітники поліції на станції метрополітену побили жінок, начальник поліції Києва Андрій Крищенко для об’єктивної перевірки цієї інформації призначив службове розслідування. Цю інформацію також передано до Київського управління внутрішньої безпеки Національної поліції України", - повідомили в прес-службі.

Там додали, що матеріали перевірки будуть направлені до Державного бюро розслідувань для ухвалення рішення. Проте, поліцейські не уточнили, де саме сталося побиття та скільки людей постраждали.

Нагадаємо, 8 липня у метро Києва між 23-річним поліцейським та 62-річним потерпілим стався словесний конфлікт, який переріс у побиття пенсіонера. Від 10 липня прокуратура проводила розслідування цього інциденту і за результатом опитування учасників конфлікту, співробітників метро та пасажирів, які стали свідками події, дійшли рішення про вручення підозри.

Поліцейському, який у метро побив чоловіка кийком, готують підозру

Поліцейському, який у метро побив чоловіка кийком, готують підозру

Повʼязані теми:

Наступна публікація