В КМДА повідомили, коли запрацюють столичні фонтани

В КМДА повідомили, коли запрацюють столичні фонтани

Фото: www.facebook.com/kyivtourism

За планом, вони мали запрацювати ще 1 травня, однак через коронавірус відкриття перенесли на місяць.

В Києві 31 травня розпочнуть роботу фонтани. Уже розпочалися роботи із відновлення їхньої роботи.

Про це повідомляє пресслужба Київської міської держадміністрації.

Так, команда спеціалізованого комунального водогосподарського підприємства "Київводфонд" розпочала підготовчі роботи перед відкриттям.

"Зазвичай сезон роботи фонтанів розпочинається 1 травня. Цього року відновлення роботи фонтанів після зими перенесли на кінець травня, у зв'язку з карантинними обмеженнями. Уже наприкінці тижня кияни спостерігатимуть пробні запуски водограїв. Цей процес є обов'язковим перед початком нового сезону", - зазначила директорка підприємства Світлана Козловська.

Сезон роботи столичних фонтанів розпочнеться на День Києва⛲️ Команда спеціалізованого СВКП "Київводфонд" розпочала...

Опубліковано Київська міська державна адміністрація - КМДА Вівторок, 19 травня 2020 р.

За інформацією, демонтаж зимового накриття, під’єднання до електромережі, встановлення та підключення насосного обладнання, діагностика усіх систем фонтанів – ці попередні етапи підготовки фонтани пройшли заздалегідь.

"Столичні фонтани працюватимуть із 31 травня до 30 вересня, щопонеділка у роботі фонтанів робитимуть перерву для проведення необхідних технічних робіт", - йдеться у повідомленні.

Раніше повідомлялося, що камери спостереження у місті Боярка Київської області зафіксували момент пошкодження міського фонтану жінкою з дитиною на плечах.

Повʼязані теми:

Наступна публікація