В центрі Києва встановили нову марку-фотозону з Путіним у Гаазькому суді

В центрі Києва встановили нову марку-фотозону з Путіним у Гаазькому суді

Путін у Гаазі — нова пророча марка в центрі Києва / Фото: ЧЕСНО

Відтепер кияни та гості міста можуть сфотографуватися біля зображення Путіна, якого на суд в Гаагу привів головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний.

В центрі Києва, на Хрещатику, біля мерії, встановили нову марку-фотозону з путіним у Гаазькому суді, біля якої всі охочі можуть сфотографуватись.

Відтепер кияни та гості міста можуть сфотографуватися біля зображення Путіна, якого на суд до Гааги привів головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний.

Нову марку-фотозону створили до 9 травня представники руху "ЧЕСНО”.

“Після того, як стався вибух на Кримському мосту, у російських пропагандистів була істерика. Вони собі нафантазували, що “київська влада” підготувалась і відзначала подію фотозоною у самому центрі Києва. Зазначимо, що ніякого стосунку до наших марок влада Києва не має”, — сказала лідерка громадської організації Віта Думанська. 

Раніше організація презентувала марку “Бавовна Кримського мосту”, як частину виставки “Інфоспротив”, що розповідає про інформаційну боротьбу українців з Російською Федерацією. 

Згодом, як пишуть в русі "ЧЕСНО”, кияни висловили бажання побачити марку "Бавовна над Кремлем".

Нагадаємо, у березні Міжнародний кримінальний суд у Гаазі видав ордер на арешт президента Росії Володимира Путіна та уповноваженої з прав дітей РФ Марії Львової-Бєлової за депортацію українських дітей до Росії.

Читайте також:

Повʼязані теми:

Наступна публікація