Укриття просто не відчинили, люди стукали дуже довго: чоловік загиблої дружини від атаки на Київ розповів подробиці

Дата публікації
Перегляди
25к
Час на прочитання
2 хв
Поділитись:
Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Viber
Укриття просто не відчинили, люди стукали дуже довго: чоловік загиблої дружини від атаки на Київ розповів подробиці

Чоловік загиблої дружини від атаки на Київ розповів подробиці. ФОТО: скрин із відео

Внаслідок падіння уламків у Деснянському районі загинуло троє людей, зокрема дитина. Усі в цей час прямували до укриття.

Чоловік загиблої внаслідок атаки на Київ Ярослав розповів, що після оголошеної тривоги дружина разом із дитиною побігла до укриття, але воно було закрите. Разом із ними були ще також люди - це жінки та діти. Люди просили, щоб укриття відкрили - і в цей момент уламки впали просто на них. 

Про це він розповів для Суспільного

"Була тривога, люди бігли в укриття. Укриття просто не відкрили та й все. Люди стукали, дуже довго. Там були жінки, діти. Ніхто не відкрив. Коли стукали - в той момент прилетіло", - пригадав чоловік. 

Чоловіка врятувало те, що в момент падіння уламків ракет, він побіг на інший бік будівлі, щоб когось покликати, аби відкрили укриття. 

Окрім дружини Ярослава, загинули ще двоє людей, зокрема дитина. Усі в цей час прямували до укриття. Понад десять людей отримали поранення різного ступеня важкості. Уламки впали на дитячу поліклініку, поряд пошкоджені будівлі.

Наслідки атаки на Київ 1 червня

У ніч проти 1 червня Росія атакувала Київ балістичними ракетами. Усі виявлені повітряні цілі збили сили й засоби української ППО, втім, внаслідок падіння уламків загинули троє людей, серед них - одна дитина. Є руйнування в трьох районах столиці.

Зокрема, у Дніпровському районі троє постраждалих, двоє з яких госпіталізовані. Уламки впали на адміністративну будівлю, пошкоджені припарковані автомобілі, декілька з них згоріли. Падіння уламків зафіксували у дворах будинків, на проїжджій частині, та в зелених зонах

Читайте також:

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Війна Росії проти України
Наступна публікація