"Укрбуд" відкрив новий житловий комплекс в Голосіївському районі Новини компаній

"Укрбуд" відкрив новий житловий комплекс в Голосіївському районі

Фото: ТСН.ua

Корпорація "Укрбуд" відкрила новий житловий комплекс "Авангард" в Голосіївському районі.

Незвичайна картина, наповнена кольоровими зображеннями долонь юних новоселів, тепер зустрічає гостей і мешканців житлового комплексу "Авангард", збудованого корпорацією "Укрбуд" в Голосіївському районі столиці. Яскраве полотно, на якому найменші мешканці будинку та їхні батьки увічнили момент відкриття комплексу, розмістили в холі 25-поверхової будівлі.

Фото: ТСН.ua

Загалом в новому будинку розташовані 253 квартири. Майбутнім мешканцям надали широкий вибір планувань, з якого кожен міг вибрати варіант, що найбільше підходить: від невеликої однокімнатної квартири площею 48 м² до дворівневої п'ятикімнатної на 170 м². Для автолюбителів був збудований власний підземний паркінг, для сімей з дітьми на охоронюваній території облаштували дитячий майданчик. На першому поверсі розмістилися приміщення під магазини та офіси, а також дитяча кімната для найменших новоселів.

Фото: ТСН.ua

До слова, відкриття комплексу запам'ятається дітлахам та їхнім батькам не тільки колективним написанням авангардного полотна, але і самостійними творчими успіхами. Всі бажаючі могли намалювати картину в стилі "Арт Аура". Спеціальний механізм обертає дощечки, на які початківці художники на ходу наносять фарби. Пара хвилин - і креативний твір абстрактного мистецтва готовий!

Фото: ТСН.ua

Відзначимо, що за п'ять років роботи на столичному ринку житлового будівництва "Укрбуд" ввів в експлуатацію вже 51 будинок в 19 житлових комплексах. Загальна площа збудованого житла перевищує 700 тис. м². Крім того, зараз корпорація будує в Києві ще 28 об'єктів. А нещодавно забудовник провів серед мешканців зданих будинків соцопитування для об'єктивної оцінки різних сторін своєї роботи. Озвучені новоселами нарікання та побажання вже систематизовані та будуть враховані під час будівництва нових об'єктів, благоустрою території навколо вже готових будинків і їх обслуговування керуючими компаніями.

Фото: ТСН.ua

Наступна публікація