Українці, які повернулись із Занзібару, щасливі і зарікаються від нових поїздок туди

Українці, які повернулись із Занзібару, щасливі і зарікаються від нових поїздок туди

Люди із жахом пригадують останні три дні перебування у відпустці.

У Борисполі нарешті приземлився літак з українцями, які ще у суботу мали повернутися із Занзібару.

Про це йдеться в ТСН.12.00.

Борт із українцями приземлився близько години тому. На паспортному контролі людей намагалися не мучити і швидко їх пропускали. Журналісту ТСН Святославу Родюку туристи розповіли, що невимовно щасливі поверненню додому, бо три дні мусили жити хто де.

Хтось ночував на підлозі летовища, хтось в автобусах, хостелах, чи готелях. Щоправда, умови і там були, м'яко кажучи, не дуже. "Ми були в хостелі, чи то в борделі", - каже один із туристів. 

«Просто заплатили свої гроші і жили в готелі. А іншим довелося сьорбнути тяжке життя. В останню ніч ми були не впевнені. Але, Слава Богу, ми вдома», - запевняє подружжя відпочиваючих.

На запитання чи поїдуть туди знову, відповідають: «Це був перший і останній раз».

Нагадаємо, що літак мав вилетіти ще в суботу, але зламався. Того ж дня його зремонтували, але вилетіти не давали. Бо не було дозволу на перетин повітряного простору інших країн. Тож, дату і час вильоту переносили кілька разів. І кожного разу туристів привозили до аеропорту, вони проходили контроль, але не вилітали. Зрештою, коли такий дозвіл з’явився, близько опівночі за київським часом, літак таки здійнявся в небо.

Повʼязані теми:

Наступна публікація