"Вс**лась мені ваша мова": 15-річна Tik-Tok-блогерка втрапила у скандал та загриміла до "Миротворця"

"Вс**лась мені ваша мова": 15-річна Tik-Tok-блогерка втрапила у скандал та загриміла до "Миротворця"

"Вс**лась мені ваша мова": 15-річна Tik-Tok-блогерка втрапила у скандал та загриміла до "Миротворця"

Дівчина записала зухвале звернення до тих, хто говорить українською.

Ще одна юна "блогерка" стала "зіркою", негативно висловившись про державну мову. Дівчина з лайкою розповіла про своє ставлення до української та до тих, хто нею говорить.

Відео дівчина виклала у мережі Tik-Tok. Зневагу до мови побачили користувачі мережі і перепостили "пряму мову" блогерки у фейсбук.

"Я записала раніше відео українською, бо мене попросили нею поговорити. Але, типу, я не вмію нормально нею говорити і там були помилки. Посипалося багато коментарів типу: "Ти що де***ка не любити українську мову?", "Це твоя рідна мова", "Ти живеш в Україні". Та вс**лась мені ваша рідна мова. Якщо людина не любить цю мову, то навіщо нею спілкуватися. Щоб ви розуміли, наскільки я упереджено ставлюся до української мови - я не буду дружити з тією людиною, яка говорить українською. Мене дуже бісить ця мова. Особливо її звучання від інших людей, не від себе ж. Тому маленькі патріотики ... із своїх сел ... від мене зі своєю мовою. Чому з сел? Тому що у Києві майже немає тих, хто говорить українською. Усі говорять російською...", - цинічно висловилася про українську мову дівчина.

За свої антиукраїнські висловлювання дівчину одразу ж внесли в базу "Миротворця", як "жертву психологічного насильства і антиукраїнської пропаганди".

Відомий український блогер Мирослав Олешко розповів на своєму ютуб-каналі подробиці з життя "блогерки".

"Деяким діткам в Tik-Tok зносить голову. Вони думають, що якщо у них багато передплатників малоліток-школярів, значить їм дозволено все", - говорить блогер.

Він розповів, що батько Лізи Л*, яка ображає Україну та її громадян, працює в Державній службі спецзв'язку і захисту інформації, а мати є власницею відомої мережі фаст-фуду.

Нагадаємо, що це у Львові ненав'язливі поради, як правильного говорити українською розповідає чотирирічна Христина Малина. Таке у дівчинки псевдо в Instagram, куди мама викладає короткі відео, де доня виправляє помилки, які чує на вулиці, від знайомих чи друзів.

Повʼязані теми:

Наступна публікація