Кличко розповів, коли стане тепло в садках, школах і лікарнях

Кличко розповів, коли стане тепло в садках, школах і лікарнях

Фото: Getty Images

Подачу тепла можуть розпочати вже від понеділка, 10 жовтня.

Мер Києва Віталій Кличко доручив ПАТ "Київенерго" та ТОВ "Єврореконструкція" розпочати подачу тепла в лікарні, поліклініки, школи, дитячі садки та інші заклади соцнапрямку з 10 жовтня.

Про це повідомляє прес-служба КМДА.

"Враховуючи зниження температури і на підставі інформації, яку ми заслухали від заступника директора Українського гідрометеорологічного центру Анатолія Прокопенка, я даю доручення... через похолодання і зниження середньодобової температури розпочати подачу тепла в лікарні, поліклініки, школи, дитячі садки та інші заклади соціального напрямку за індивідуальними заявками з 10 жовтня цього року", - цитується Кличко.

Мер столиці підкреслив, що голови райадміністрацій, директори департаментів освіти і науки, культури, охорони здоров'я несуть персональну відповідальність за підключення закладів соцсфери та належний температурний режим в них.

Нагадаємо, раніше Кличко пророкував зрив опалювального сезону у Києві. Він заявляв, що у столиці може бути зірваний опалювальний сезон, якщо рахунки підприємств теплокомуненерго не будуть розблоковані.

Повʼязані теми:

Наступна публікація