Украдений у Києві мопс Каспер знайшовся завдяки сюжету ТСН

Украдений у Києві мопс Каспер знайшовся завдяки сюжету ТСН

Собаку вже повернули власниці.

Мопса Каспера, якого поцупили на пляжі в столичному парку Дружби народів, знайшли. Щасливу звістку про знайду власниця отримала після появи інформації на телебаченні, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Марина обіймає свого улюбленця та з жахом згадує той день, коли 7-річного песика поцупили серед білого дня. За словами свідків, компанія з трьох жінок напідпитку покликала собаку, після чого пса більше не бачили. Марина розклеїла оголошення, написала десятки постів у соцмережах та звернулася до правоохоронців, але тільки після виходу сюжету в ТСН – їй зателефонувала незнайомка. "Я саме була в поліції, чекала на запис із камер – мені подзвонили, сказали, що знайшли два дні тому на Дарницькій площі. Вони попитали, хто був поряд, ніхто не знав, чий собака – і вони забрали додому", - розповіла власниця.

Знайшла Каспера на околиці Києва жителька Ніжина, яка працює в столиці. На камеру вона розповідати цю історію відмовилася, а поза нею розповіла, що зателефонувала Марині, бо впізнала свого знайду по телевізору, хоча на собаці й був нашийник із контактами власниці. Зараз мопс багато відпочиває та від’їдається після мандрів. Відтепер, каже Марина, її улюбленець гулятиме лише на повідці та під пильним контролем. А тим, хто допоміг повернути Каспера, Марина вже пообіцяла подарувати цуценя мопса.

Кореспондент ТСН Вікторія Дмитренко

Повернення Каспера. Мопс, якого викрали на пляжі у столиці, повернувся до своєї господарки

Повернення Каспера. Мопс, якого викрали на пляжі у столиці, повернувся до своєї господарки

Повʼязані теми:

Наступна публікація