Учасник токшоу розчленував тіло та сховав його у валізі: з'явилися моторошні подробиці вбивства жінки на Київщині

Дата публікації
Перегляди
9123
Час на прочитання
2 хв
Поділитись:
Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Viber
Учасник токшоу розчленував тіло та сховав його у валізі: з'явилися моторошні подробиці вбивства жінки на Київщині

Фото: Скріншот

Жорстоким вбивцею, який на Київщині розчленував тіло жінки та сховав у валізі, виявився учасник токшоу.

Чоловік працював адвокатом та знімався в українському шоу про весілля.

Про це на своїй сторінці в соцмережі написав очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов.

За його словами, підозрюваним виявився 36-річний адвокат, який раніше брав участь в українському токшоу про весілля. За сценарієм, чоловікові потрібно було одружитися з жінкою, яку він не знає, та провести разом із нею кілька днів.

З жінкою, у вбивстві якої він підозрюється, чоловік познайомився та зав’язав стосунки (стосунку до токшоу вона не мала). Сама ж загибла - 39-річна уродженка Краматорська, яка навесні приїхала з Польщі на Київщину та оселилася у приватному будинку свого нового знайомого.

Якоїсь миті жінка перестала виходити на зв’язок зі своїми рідними. Пізніше камери відеоспостереження зафіксували, як протягом декількох днів поспіль чоловік виносив з будинку, в якому жив з “коханою”, підозрілі речі і методично викидав їх у різні місця.

На початку червня на березі водойми в селі Нові Безрадичі місцеві виявили підозрілу дорожню валізу. Коли її відкрили, виявилося, що всередині лежать частини жіночого тіла. Рештки були ретельно замотані в жіночий одяг.

“Щоб встановити особу загиблої, поліцейські склали умовний “портрет” убитої, дали детальний опис знайдених у валізі жіночих речей та поширили цю інформацію через засоби масової інформації. Через деякий час до поліції звернулася панянка та повідомила, що саме її подруга мала схожі речі і наприкінці травня перестала виходити на зв'язок”, — розповів очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов.

Проте не всі частини тіла підозрюваний заховав у валізі. Під час обшуку в домі, який він орендував, правоохоронці виявили в холодильнику язик убитої, її нирку, матку та серце.

“Чоловік пояснив, що між ним та жінкою виник конфлікт, через що він задушив свою нову знайому, а щоб приховати сліди злочину — розчленував тіло і намагався сховати рештки. Поліцейські затримали та помістили зловмисника до ізолятора тимчасового тримання”, — додали в поліції Київської області.

Нагадаємо, що працівник поліції охорони Полтавщини здавав росіянам дані про евакуацію українців і успіхи ЗСУ.

Читайте також:

Поливати квіти та пилососити: які домашні обов'язки люблять діти - опитування "Сніданку"

Поливати квіти та пилососити: які домашні обов'язки люблять діти - опитування "Сніданку"

Повʼязані теми:

Наступна публікація