У яких районах Києва найбільше інфікованих коронавірусом: мапа захворюваності за 16 жовтня

У яких районах Києва найбільше інфікованих коронавірусом: мапа захворюваності за 16 жовтня

Фото: unsplash.com

Підтверджених випадків захворювання на COVID-19 у столиці вже 29 412.

За минулу добу у Києві виявили ще 455 хворих на коронавірус.

Померли 22 людини. Всього коронавірус забрав життя 557 киян.

Підтверджених випадків захворювання на COVID-19 на сьогодні в столиці вже 29 412.

Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко у Telegram.

"Найбільше випадків захворювання минулої доби виявили в Оболонському районі – 88, у Дарницькому – 64 та в Подільському районі – 62 випадки", — зазначив Кличко.

Фото: Віталій Кличко/Тelegram

Захворіли:

  • 261 жінка віком від 18 до 94 років;
  • 163 чоловіки віком від 18 до 87 рокiв;
  • 15 дівчаток від двох до 16 років та 16 хлопчиків від двох до 17 років.

Захворіли також 17 медиків.

"До лікарень столиці госпіталізовано 82 пацієнти. Інші – на самоізоляції, під контролем лікарів. Одужали за минулу добу 189 людей. Всього коронавірус подолали 10 475 мешканців Києва", — підсумував мер столиці.

Кличко зазначив, що продовжує перевіряти лікарні столиці, де надають допомогу хворим на коронавірус. Вчора ввечері, без попередження, він відвідав Київську міську лікарню №6. Це одна з опорних лікарень, де приймають хворих на COVID-19 із березня цього року.

"А минулого місяця на базі медзакладу розгорнули чотири інфекційних відділення загальною кількістю 200 ліжок. Зокрема 12 ліжок інтенсивної терапії. Створили 14 бригад медперсоналу для роботи в цих відділеннях. На сьогодні в лікарні № 6 всі ліжка для хворих на коронавірус – заповнені", — уточнив він.

Столичний мер зазначив, що саме на базі лікарні №6 влада Києва планує обладнати нову лабораторію, де робитимуть ПЛР-тести. "Бо ми розуміємо, що сьогодні необхідно збільшувати кількість тестувань. Аби оперативно виявляти інфікованих і запобігати подальшому розповсюдженню вірусу", — додав мер.

Нагадаємо, лікар-інфекціоніст Київської міської клінічної лікарні №4 Євген Дубровський в ексклюзивному коментарі ТСН.ua розказав, що коронавірус часто має легкий перебіг, багато симптомів COVID-19 людина може навіть не помітити.

Читайте також:

Повʼязані теми:

Наступна публікація