У водія Mercedes, який проїхався пішохідним мостом, раніше відбирали права за їзду напідпитку

У водія Mercedes, який проїхався пішохідним мостом, раніше відбирали права за їзду напідпитку

У водія Mercedes, який проїхався пішохідним мостом, раніше відбирали права за їзду напідпитку

Фото: facebook/Віталій Кличко

Водій уникає спілкування з правоохоронцями.

Поліція Києва встановила, що водій Mercedes, який проїхався пішохідним мостом, раніше вже був позбавлений судом права керування автівкою за керування в стані сп’яніння та має декілька постанов за керування, будучи позбавленим такого права.

Про це йдеться в повідомленні столичної патрульної поліції.

"Учора патрульні встановили особу ймовірного водія транспортного засобу Mercedes, який виїхав на пішохідний міст. Відразу ж було встановлено місце перебування, як чоловіка так і його автомобіля. Відібрати пояснення щодо цієї ситуації у водія не вдалося можливим, адже він уникає спілкування з поліцейськими", - пишуть правоохоронці.

У вівторок, 18 червня, управління патрульної поліції у місті Києві направило чоловікові (рекомендованим листом) виклик, яким офіційно запросило його з’явитись до управління, щоб протягом тижня взяти участь у розгляді справи про адміністративне правопорушення. У разі, якщо чоловік не з’явиться, справа буде розглянута за його відсутності.

Водію, який проїхався пішохідним мостом на позашляховику, загрожує штраф  

Водію, який проїхався пішохідним мостом на позашляховику, загрожує штраф  

Зараз патрульні продовжують відбирати пояснення у очевидців події для кваліфікації вчиненого правопорушення.

Під час перевірки матеріалів інспектори також встановили, що ймовірний водій раніше вже позбавлений судом права керування транспортними засобами за керування в стані сп’яніння та має декілька постанов за керування автомобілем, будучи позбавленим такого права.

Наразі патрульна поліція вбачає в діях водія відразу кілька адміністративних правопорушень: керування автомобілем, будучи позбавленим такого права судом, рух транспортного засобу по пішохідній доріжці та створення аварійної ситуації. 

"Більш детальна інформація щодо даного інциденту буде після надання пояснень водієм", - підсумували в поліції. 

Нагадаємо, у Києві позашляховик виїхав на нову туристичну принаду столиці – пішохідний міст. Відео цієї події пасажирка авто виклала в Instagram, також це зафільмували випадкові перехожі.

Дівчина, яка перебувала у цьому Mercedes, під нікнеймом alexandra__rai виклала у Instagram відео з поїздки мостом, прокоментувавши це: "Гарно як" та "Лише емоції". 

"Громадський діяч" із ніком в Instagram alexandra__rai без будь-якої "смисловой нагрузки" весело сміється зі свавільного...

Опубліковано ЗупиниЛося Понеділок, 17 червня 2019 р.

Ще пізніше дівчина опублікувала нове сторіс, у якому знімає сюжет ТСН з скандальною поїздкою. На ролику вона закріпила надписи "famous now" (знаменита зараз) зі смайликами та "шок-контент". 

Повʼязані теми:

Наступна публікація