У вагоні київської електрички горе-матір кинула новонароджену дитину

Маля народилось кілька днів тому.

Столична поліція шукає жінку, яка кинула новонароджену дівчинку у вагоні електрички сполученням Козятин-Київ.

Про це повідомила начальник відділу комунікації Нацполіції у Києві Оксана Блищик у Facebook.

"Під час огляду вагонів машиніст поїзда і його помічник знайшли пакет, в якому побачили колиску з дитиною. Чоловіки одразу викликали медичних працівників і поліцію. За словами лікарів, дівчинка народилася кілька днів тому, а пологи, ймовірно, були в домашніх умовах. Дитина здорова, нею займаються медичні працівники", - розповіли в поліції.

Правоохоронці просять небайдужих громадян, які у потязі бачили жінку з немовлям, або упізнали пакет або речі на фото, повідомити про це поліції.

За цим фактом вже порушено кримінальне провадження за ознаками кримінального злочину, передбаченого ч. 2 ст. 135 (Залишення в небезпеці) Кримінального кодексу України.

Жінці загрожує позбавлення волі на строк до трьох років.

Нагадаємо, поліція Києва розшукувала батьків двох дівчаток, яких виявили на вулиці Ванди Василевської. Малят знайшли напередодні пізно ввечері на подвір'ї житлового будинку.

Одній дівчинці вісім місяців, іншій близько двох років. Діти були у візочку. Їх оглянули медики і констатували, що малеча цілком здорова. Знайди одягнені гарно, тобто на безпритульних не схожі. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація