У Святошинському районі Києва п'яний батько убив свого сина

Тіло вбитого виявив його молодший брат.

У Києві правоохоронці затримали киянина, який під час конфлікту убив свого 43-річного сина. Чоловіки напередодні вживали алкоголь.

Про це сьогодні, 16 вересня, повідомляє поліція Києва.

"До Святошинського управління поліції надійшло повідомлення від лікарів про те, що на вулиці Якуба Колоса в одній із квартир виявили труп чоловіка, на тілі якого численні рани", - йдеться у повідомленні.

На місці події правоохоронці виявили тіло 43-річного киянина з численними пораненнями грудної клітини, обличчя та рук. Поліцейські встановили, що смертельні травми чоловік отримав від власного батька, з яким проживав в одній квартирі та напередодні розпивав алкогольні напої.

"Після вживання спиртного між двома родичами виник словесний конфлікт, в ході якого батько розбив об голову сина скляну пляшку, а її рештками почав наносити удари у груди та інші ділянки тіла. У скоєному чоловік зізнався", - зазначають у поліції.

Зловмисника 1951 року народження затримали у порядку ст. 208 Кримінального кодексу України. З квартири слідчі вилучили рештки розбитого скла зі слідами речовини бурого кольору, які направили на експертне дослідження.

Найближчим часом суд обиратиме підозрюваному запобіжний захід. Йому загрожує від семи до десяти років позбавлення волі.

Нагадаємо, 14 вересня у Дніпропетровській області чоловік вбив і пограбував пенсіонерку. Підозрюваного у вбивстві допоміг викрити службовий собака.

В Маріуполі 19-річна дівчина намагалася продати новонародженого сина

В Маріуполі 19-річна дівчина намагалася продати новонародженого сина

Повʼязані теми:

Наступна публікація