У столиці виходить на рейки новорічний трамвай бажань

У столиці виходить на рейки новорічний трамвай бажань

Щасливим для пасажирів стане 18-й маршрут.

У п’ятницю на столичному Подолі курсуватиме спеціально оздоблений трамвай, де пасажирів розважатимуть музиканти, казкові персонажі та незвичайні кондуктор та водійка. На роботу цим трамваєм пасажири їхатимуть із конкурсами та серед прикрас, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

Олег, Артем та Єгор – їм по 15 років, і вони машиністи дитячої залізниці. Хлопці просто обожнюють трамваї, насамперед тому, що це екологічний вид транспорту. Друзі мріють про те, щоби столицею курсував трамвай щастя, котрий приносив би радість пассажирам. Але поки що для реалізації хлопчачого проекту не знайшли грошей, тому трамвайні мрійники прикрашають вагон заради одного ранку.

На столичному Подолі курсуватиме трамвай щастя

На столичному Подолі курсуватиме трамвай щастя

В салоні знайшлося місце ялинці та новорічним прикрасам. "Ми старалися, щоб не сердилися, щоб людям було комфортно та затишно", - кажуть хлопці. Квиток і штраф за безквитковий проїзд діятимуть такі самі, як і скрізь, але новорічного настрою від подорожі в останній робочий день року має додатися. "Буду красива", - обіцяє весела водійка трамваю. На пасажирів чекають жива музика, конкурси та навіть танці.

Раніше у Києві перенесли презентацію електронного квитка, яка була запланована на 26 грудня. Коли все ж відбудеться представлення та запровадження нової системи оплати проїзду, в КМДА пообіцяли анонсувати пізніше.

Кореспондент ТСН Наталя Нагорна

Повʼязані теми:

Наступна публікація