У столиці чоловік на вулиці чіплявся до малолітніх дітей

У столиці чоловік на вулиці чіплявся до малолітніх дітей

Фото: pixabay.com

Йому загрожує до восьми років в'язниці.

У столиці затримали 30-річного чоловіка, який скоїв розпусні дії сексуального характеру стосовно двох маленьких дітей, повідомила прес-служба прокуратури міста Києва.

 "У неділю, 7 квітня, близько 18:00 чоловік відпочивав в одному з кафе біля озера в Оболонському районі Києва. Побачивши двох дітей, які грають поруч з кафе, підійшов до них і зробив розпусні дії сексуального характеру. Це помітили інші люди, які затримали чоловіка на місці скоєння злочину і викликали співробітників поліції", - йдеться в повідомленні.

Чоловікові оголосили підозру за статтею вчинення розпусних дій стосовно малолітніх. До суду направили клопотання про обрання зловмисникові міри запобіжного заходу. Йому загрожує від п'яти до восьми років позбавлення волі

Як повідомлялося раніше, Національна поліція України викрила та затримала організатора дитячої порностудії в Києві. Відзнятий матеріал він за грошові кошти збував через мережу Інтернет до країн Європейського Союзу, Азії та країн Америки. За статеві зносини з неповнолітніми та участь їх у “порнозйомках” зловмисник сплачував дітям від 500 до півтори тисячі гривень.

"Рідний кат": яких травм зазнає той, хто лише спостерігає насильство в сім'ї

"Рідний кат": яких травм зазнає той, хто лише спостерігає насильство в сім'ї

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація