У столичному метро відзвітували про причину вчорашнього транспортного колапсу в Києві

У столичному метро відзвітували про причину вчорашнього транспортного колапсу в Києві

Фото: ТСН.ua

На місці події працювало 13 одиниць техніки та 65 рятувальників.

Причиною задимлення у столичному метрополітені стало коротке замикання за 300 метрів від станції "Контрактова площа".

Про це повідомляє КП "Київський метрополітен".

Учора, 11 вересня, о 18:51 до оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС у Києві надійшло повідомлення від пасажирів метро про задимлення у вагоні потягу. Поїзд курсував між станціями метро "Контрактова площа" та "Тараса Шевченка".

Потяг було відігнано на станцію метро "Контрактова площа", пасажири вийшли назовні. Пожежі у вагонах не було виявлено.

Тим часом о 19:16 після зняття напруги з контактної рейки працівники метрополітену надали рятувальникам допуск для проведення розвідки в тунелі метро.

Вже о 19:40 було встановлено, що в тунелі, на відстані 300 метрів від станції "Контрактова площа", сталося коротке замикання без подальшого горіння в генераторі автоматичної локомотивної сигналізації.

"Контрактова площа", "Тараса Шевченка", "Петрівка" та "Поштова площа" були закриті на вхід, рух потягів було призупинено.

Причиною задимлення у метрополітені стало коротке замикання за 300 метрів від станції "Контрактова площа" *** 11 вересня...

Опубликовано КП "Київський метрополітен" 12 сентября 2017 г.

Нагадаємо, у Києві між станціями метрополітену  "Петрівка" і "Тараса Шевченка" виникло задимлення. Рух поїздів між цими станціями раніше було зупинено.

Пізніше у київському метро після задимлення організовано човниковий рух від "Майдану Незалежності" до "Оболоні" по одній колії. Приблизно о 23 годині київське метро відновило рух у звичному режимі.

Комісія продовжує вивчати причини пожежі в столичному метро

Комісія продовжує вивчати причини пожежі в столичному метро

Повʼязані теми:

Наступна публікація