У поліції розповіли подробиці масштабної ДТП у столиці, у якій згоріло чотири авто

Рух вулицею Академіка Заболотного частково відновлено.

У результаті ДТП на вулиці Академіка Заболотного у Києві згоріли 4 автомобілі.

На винуватця аварії патрульні поліцейські склали відповідні адмінматеріали, передає прес-служба Патрульної поліції України.

«ДТП сталася зранку, 28 січня. Водій вантажного автомобіля Scania рухався вулицею Академіка Заболотного від Столичного шосе в сторону Одеської траси. На перехресті вулиць Академіка Заболотного та Івана Сірка водій вантажного транспортного засобу не впорався з керуванням та здійснив наїзд на металічну опору, що розміщена на розділювальній смузі. Від удару металева конструкція (вагою близько 6 тон), яку перевозили у кузові вантажівки, полетіла вперед та знесла кабіну авто», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що кабіна опинилася на зустрічній смузі й моментально спалахнула вогнем, який перекинувся ще на декілька автомобілів.

На місце події прибули пожежники, які локалізували загорання. У результаті згоріли 4 автомобілі, включно з вантажівкою Scania. Також на місці працювали бригади швидкої допомогти.

У столиці сталася смертельна ДТП

У столиці сталася смертельна ДТП

У цій ДТП обійшлося без потерпілих. Лікарі оглянули усіх учасників пригоди, від шпиталізації вони відмовилися.

На водія вантажного автомобіля Scania патрульні поліцейські оформили адміністративні матеріали за ст. 124 (Вчинення ДТП) КУпАП.

Наразі на місці працюють відповідні служби. Рух вулицею Академіка Заболотного частково відновлено.

Раніше з’явилося відео страшної аварії у Києві на Заболотного, яка спричинила пожежу

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація