У поліції попередили про провокацій під час мітингу біля Верховної Ради

У поліції попередили про провокацій під час мітингу біля Верховної Ради

Фото: УНІАН

Керівник Нацполіції закликав усіх дотримуватися закону.

У центрі Києва на площі Конституції зловмисники можуть влаштувати провокації під час проведення мітингу.

Про це написав на своїй сторінці у Facebook голова Національної поліції України Сергій Князєв.

"Звертаюсь до учасників мітингу, який відбувається на площі Конституції у Києві. Поліція застерігає від будь-яких провокативних дій з боку активно налаштованих громадян. Можливі провокації як до самих учасників мітингу, так і щодо перехожих", - попередив він.

Князєв запевнив, що поліція забезпечить охорону публічної безпеки під час масових заходів і закликав громадян дотримуватися закону.

"Нагадую про ситуацію, яка трапилася 24 серпня цього року на вулиці Грушевського, коли радикально налаштовані молодики застосували бойову гранату. Було поранено троє осіб", - додав очільник Нацполіції.

Звертаюсь до учасників мітингу, який відбувається на площі Конституції у Києві. Поліція застерігає від будь-яких прово...

Опубликовано Сергій Князєвом 5 декабря 2017 г.

Нагадаємо, 5 грудня вранці соратники Саакашвілі заявили, що у політика в квартирі невідомі вибивали двері. Згодом стало відомо, що екс-глава Одеської області забрався на дах будинку, де проживає. Там він переховувався від силовиків.

Після цього політика вивели з будинку і посадили його до синього мікроавтобуса Volkswagen, однак його прихильники заблокували авто і не дали вивезти Саакашвілі.

В СБУ заявили, що здійснили затримання в рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 1 ст. 256 Кримінального кодексу України (сприяння учасникам злочинних організацій) . Санкція статті передбачає позбавлення волі на термін від трьох до п'яти років.

Після цього прихильники витягли Саакашвілі з машини СБУ.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Призначення Саакашвілі
Наступна публікація