У підземному переході на Майдані зносять МАФи. КМДА обіцяє ремонт

У підземному переході на Майдані зносять МАФи. КМДА обіцяє ремонт

У підземному переході на Майдані зносять МАФи. КМДА обіцяє ремонт

Знесення МАФів у підземному переході на Майдані Незалежності / Фото: Перший заступник директора Департаменту міського благоустрою Києва Тарас Панчій

Власники повинні були самостійно їх демонтувати після закінчення орендних прав.

У підземному переході на Майдані Незалежності у Києві демонтують МАФи.

Про це написав у Facebook перший заступник директора Департаменту міського благоустрою Києва Тарас Панчій.

"Сьогодні розпочався демонтаж торговельних ролетів у переході під Майданом Незалежності. Після демонтажних робіт та вивезення всього сміття силами Шляхово-експлуатаційного управління Шевченківського району буде проведено ремонт цього пішохідного переходу", - написав посадовець.

Відомо, що перехід сполучав два боки Хрещатика на Майдані Незалежності, а також мав вхід до метрополітену і до торговельного центру "Глобус". У переході розміщувалися кав'ярні, кіоски з сигаретами, сувенірами, випічкою тощо.

Директор держпідприємства "Київблагоустрій" Андрій Андрєєв заявив, що права на розташування МАФів у зазначеному місці закінчилися ще 2017 року, передає "Громадське". Власники повинні були самостійно демонтувати їх. 

"Він (інвестор, — ред.) цього не зробив. Друга частина конструкції мала договори оренди твердої поверхні. Департамент комунальної власності подав в суд, виграв його і тим самим розірвав договір оренди. Зараз ми проводимо демонтаж і з 1-го березня почнеться капітальний ремонт цього підземного пішоходного переходу", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, на столичному Радіоринку у середу, 7 лютого, комунальники демонтували декілька МАФів.

Повʼязані теми:

Наступна публікація