У МВС заявили, що "російський кривавий слід" очевидний у стрілянині в Києві

Правоохоронці запевнили, що Окуєва законно використала нагородну зброю. 

Російський кривавий слід очевидний у стрілянині у Києві, що сталася сьогодні на Подолі, під час якої напали на екс-добровольців АТО Аміну Окуєву та її чоловіка Адама Осмаєва.

Про це у Facebook заявив речник МВС України Артем Шевченко.

За його словами, вся у крові чоловіка Аміна Окуєва своїми рішучими діями, законного використавши нагородну зброю, врятувала від неминучої загибелі і себе, і свого чоловіка Адама Осмаєва і фактичного допомогла спіймати підступного злочинця.

"Він маскувався під іноземного журналіста французького видання Le Mond. Але відмітки в його українському паспорті свідчать про неодноразовий перетин ним кордону із Білоруссю та РФ. Російський кривавий слід у цьому злочин - так само очевидний, як плями крові чоловіка на одязі Аміни", - зауважив Шевченко.

Також він додав, що поки вона даватиме свідчення слідству, життю героїчної жінки загрожує реальна небезпека.

Нагадаємо, що правоохоронці переконують, що згідно з повідомленням медиків, життю постраждалих від нападу Адама Осмаєва і Аміни Окуєвої нічого не загрожує.

Про це сказав речник МВС Артем Шевченко.

Політик Ігор Мосійчук заявив, що Адама Осмаєва прооперували.

"Зараз перекладає з операційної в реанімацію. Стан стабільно важкий. Одна куля застрягла у хребті", - написав він у Facebook.

"Нападника, пораненого Аміною, теж прооперували. Видалена частина легенів. Лікарня під охороною правоохоронців...", - додав Мосійчук.

Повʼязані теми:

Наступна публікація