У МВС спростували "кришування" чиновника, через якого у ДТП загинула людина

У МВС спростували "кришування" чиновника, через якого у ДТП загинула людина

Фото: Айдер Халілов / Facebook

Смертельна аварія сталася в Києві.

Увечері понеділка, 13 листопада, у Києві сталася ДТП, винуватцем якої називають працівника столичного сервісного центру (колишній МРЕВ) №8043 Володимира Найду. Свідки кажуть, ніби він був за кермом "Мазди" у стані алкогольного сп'яніння. Під час аварії загинув пасажир іншого авто. У МВС запевняють, що не допустять спроби "кришування" у цій справі.

"Просимо припинити інформаційні маніпуляції і домисли про буцімто якісь спроби "кришування" винуватця ДТП. Цього немає і не буде! Ми будемо уважно стежити за розвитком подій і не допустимо жодних спроб тиску на слідство. Воно має бути прозорим і об'єктивним. Таким негідникам не місце в системі сучасного МВС України. Сподіваємося на справедливий суд і справедливе покарання у разі підтвердження провини. Позиція керівництва МВС, директора Сервісних центрів МВС Владислава Криклого та керівництва Нацполіції чітка і безкомпромісна - правопорушник повинен відповідати за всією суворістю закону", - написав у Facebook радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк.

Винуватця ДТП затримають і триматимуть під вартою.

"Враховуючи, що за попередніми даними, винуватець був у стані алкогольного сп’яніння (я не сумніваюся), це має бути підтверджено офіційною експертизою, він має сидіти в тюрмі. На його совісті загублене невинне людське життя... Найближчим часом правопорушник буде затриманий у рамках ст.208 КПКУ, а далі міру запобіжного заходу для нього визначить суд", - зазначив Шкіряк.

Нагадаємо, в Україні хочуть суттєво посилити покарання для водіїв у стані алкогольного сп'яніння.

Увага! Важливо! Відносно смертельного ДТП за участю працівника Сервісного центру, що сталося сьогодні ввечері на перетин...

Опубліковано Зоряном Шкиряком 13 листопад 2017 р.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація