У Мінветеранів закликають не поспішати з висновками через інцидент з ветераном АТО в Кабміні

У Мінветеранів закликають не поспішати з висновками через інцидент з ветераном АТО в Кабміні

Фото: www.facebook.com/Денис Монастирський

Представники міністерства приїхали до управління поліції, де перебуває затриманий ветеран АТО.

У Мінветеранів закликають не поспішати з висновками до встановлення всіх обставин інциденту з ветераном АТО в Кабміні у Києві. Нині представники міністерства приїхали до управління поліції, де перебуває затриманий Володимир Прохнич.

Про це йдеться у зверненні Міністерства у справах ветеранів. 

"Як відомо, сьогодні, 4 серпня, у будівлі КМУ стався інцидент за участі ветерана російсько-української війни. Інформація про нього одразу ж потрапила до новин різних ЗМІ. Зокрема, інцидент висвітлювався й російськими ресурсами, які у своїй звичній манері вчергове намагалися сформувати негативний образ Захисників України", - зазначено у повідомленні.

Наголошується, що для Міністерства у справах ветеранів є важливим кожен український ветеран, його стан та соціальний захист.

Наразі представники Мінветеранів та Консультативної ради з питань забезпечення гарантій прав і основоположних свобод осіб, які брали участь у захисті України, приїхали до управлінні поліції, де перебуває затриманий Володимир Прохнич.

"Просимо представників ЗМІ та суспільства не поспішати з висновками та коментарями до встановлення всіх обставин", - підсумували у Мінветеранів.

Нагадаємо:

Повʼязані теми:

Наступна публікація