У метро Києва запрацює перший годинник зворотного відліку

У метро Києва запрацює перший годинник зворотного відліку

Фото: facebook.com/kyivmetro

Побажання такої послуги висловили 10 000 киян, підписавши петицію.

У четвер, 31 грудня, на станції “Контрактова площа” запрацює годинник, що показуватиме час до прибуття поїзда метро. Система буде підключена до єдиної цифрової мережі, а дані оперативно оновлюватимуться.

"Інформація про те, скільки залишилося чекати до посадки у вагон, відображатиметься із заданою періодичністю на високоякісних дисплеях. На кожній станції таких буде щонайменше 12. Монтаж проведуть протягом 2021 року", - йдеться у повідомленні на сторінці метрополітену у Facebook.

За словами директора ТОВ “ТРАНС-МЕДІА”, яке реалізувало проєкт, Олега Хаврука, на екранах буде відображатися поточний час, дата погода та інша цікава інформація.

"Ми хочемо зробити перебування пасажирів у метрополітені більш комфортним”, - зазначив він.

Нагадаємо, що у новорічну ніч столичний метрополітен працюватиме на дві години довше. Останній потяг зі станцій відправиться у різний час, але з центру міста - близько 02:15.  У Київському метрополітені також повідомляють про можливе обмеження роботи деяких станцій. Зокрема, "Хрещатик", "Контрактова площа", "Поштова площа" і "Майдан Незалежності". Зазначається, що 31 грудня і 1 січня можливе обмеження входу і виходу на цих станціях метро.

Як будівництво нових станцій метро руйнує будинки Києва

Як будівництво нових станцій метро руйнує будинки Києва

Повʼязані теми:

Наступна публікація