У КМДА спростували інформацію про дозвіл на обшуки у справі про будівництво Великої Кільцевої

У КМДА спростували інформацію про дозвіл на обшуки у справі про будівництво Великої Кільцевої

Фото: ТСН.ua/Юлія Желонкіна

Там заявили про інформаційну атаку проти місцевої влади.

У КМДА заявили, що в ухвалі Голосіївського районного суду щодо будівництва ділянки Великої кільцевої йдеться виключно про тимчасовий доступ до речей і документів, а не про обшуки.

Про це повідомляє пресслужба Київської міської державної адміністрації.

Там сказали, що КМДА постійно взаємодіє з правоохоронцями для забезпечення розслідувань та опрацьовує їхні запити згідно з законом. "Правоохоронні органи можуть звернутись із запитом до відповідного структурного підрозділу КМДА. І для отримання даних документів не потрібна ухвала суду", - заявили в адміністрації.

Там наполягають, що інформація в ухвалі Голосіївського районного суду міста Києва від 24.07.2019 по справі № 752/13649/19 щодо переліку документів, якими володіє  Департамент економіки та інвестицій КМДА, – не відповідає дійсності.

"Володіння документами, переліченими в Ухвалі, не відноситься до компетенції Департаменту економіки та інвестицій, визначеної Положенням про нього", - пояснили в КМДА.

Там вважають, що метою недостовірної інформації в ухвалі було не отримати документи для досудового слідства, а створити інформаційний привод, за яким "дії обраної киянами місцевої влади є предметом вивчення правоохоронних органів".

Нагадаємо, про те, що вартість 2 кілометрів дороги та розв’язки Великої кільцевої зросла з 325 мільйонів до 1 мільярда 125 мільйонів гривень, йшлося у сюжеті ТСН.Тижня. Згодом повідомлялося, що суд надав Нацполіції право доступу до речей і документів структурних підрозділів КМДА з можливістю вилучення їхніх оригіналів.

Розслідування ТСН.Тижня: хто стоїть за мільярдними розкраданнями у столиці

Розслідування ТСН.Тижня: хто стоїть за мільярдними розкраданнями у столиці

Повʼязані теми:

Наступна публікація