У КМДА розповіли, скільки комунальників звільняли Київ від снігу вночі

У КМДА розповіли, скільки комунальників звільняли Київ від снігу вночі

Перший сніг у Києві / Фото: УНІАН

У мерії стверджують, що комунальники від вечора 30 листопада не припиняють прибирання вулиць та доріг столиці від снігу.

У Київській міській державній адміністрації розповіли, що від початку снігопаду 30 листопада було задіяно 358 одиниць спецтехніки та бригади з ручного прибирання підприємств комунальної корпорації "Київавтодор".

Про це йдеться у повідомленні прес-служби КМДА, яке було поширене вранці 1 грудня.

Із початком першого снігу негайно розпочали роботу солерозкидувачі, щоб не допустити утворення ожеледиці та снігових накатів на дорогах Києва. Протягом усієї ночі на дорогах столиці працювала очисна техніка з відвалами та щітками.

Першочергово прибирання та обробка посипальними матеріалами проводилась на вулицях зі складними умовами руху, головних магістралях, мостах, спусках та підйомах, вулицях, якими проходять маршрути руху громадського транспорту.

"Для більш ефективної роботи та враховуючи інтенсивні опади, від 02:15 в усіх районах міста проводилось очищення дорожньої мережі колонами спецтехніки", - зазначають у КМДА.

У мерії кажуть, що на світанку особливу увагу було приділено прибиранню правої смуги доріг, щоб "зранку міський громадський транспорт міг працювати без перешкод".

Як повідомлялося, 1 грудня, майже на всій території України сніжитиме. Лише в західних областях, на Одещині та в Криму без опадів.

На Буковелі розпочався лижний сезон

На Буковелі розпочався лижний сезон

Повʼязані теми:

Наступна публікація