У КМДА повідомили, кого не пустять у метро після відновлення роботи

Метрополітен відновить роботу 25 травня.

У Київській міській державній адміністрації розповіли, що у метро, яке відновить роботу 25 травня, не пускатимуть пасажирів без масок, а також із симптомами ГРВІ.

Про це йдеться в розпорядження керівника робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації № 47, яке опублікувала пресслужба КМДА.

Зазначається, що у підземці повинні забезпечити санітарний контроль пасажирів на вході в приміщення станцій. "У разі виявлення візуальних ознак гострого респіраторного захворювання повинні проводити температурний скринінг. Не повинні допускати в метро пасажирів з температурою тіла вище 37,2 або з ознаками інфекційного захворювання", - йдеться в повідомленні.

Крім того, у чергах до кас і терміналів самообслуговування, на платформах та у вестибюлях станцій між пасажирами має бути дистанція півтора метри. Якщо на станції буде спостерігатися велике скупчення, то їх частково або повністю закриють на вхід.

Крім того, вагони метрополітену мають дезінфікувати під час заходу поїздів у електродепо та на пункти технічного обслуговування. Також кожні три години потрібно проводити дезінфекцію у вестибюлях та приміщеннях станцій метрополітену. Водії, машиністи, кондуктори, контролери, інший персонал повинні забезпечити засобами індивідуального захисту.

Як повідомлялося, у Києві в рамках послаблення карантину сьогодні, 23 травня, о 12:00 у звичайному режимі запрацював громадський транспорт. Київський метрополітен відновить роботу 25 травня. 

Чи можуть вдруге зупинити громадський транспорт, якщо кількість інфікованих різко зросте - Ляшко

Чи можуть вдруге зупинити громадський транспорт, якщо кількість інфікованих різко зросте - Ляшко

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація