У "Київтеплоенерго" назвали терміни усунення пошкодження трубопроводу біля Ocean Plaza

У "Київтеплоенерго" назвали терміни усунення пошкодження трубопроводу біля Ocean Plaza

Фото: ТСН

Рух транспорту відновлять у другій половині дня 15 січня

Пошкодження тепломережі на вулиці Антоновича, поблизу ТРЦ Оcean Plaza буде ліквідовано протягом доби, до ранку 15 січня, повідомляє КП "Київтеплоенерго".

"Теплопостачання вже відновлене. Наразі на місці працюють три аварійно-відновлювальні бригади і спецтехніка. У ході проведення ремонтних робіт буде замінено усю ділянку пошкодженого трубопроводу довжиною 23 м на проїжджій частині. Зварювальні роботи будуть завершені сьогодні опівночі, після чого розпочнеться відновлення асфальтного покриття на проїжджій частині", - зазначили на ранковому пресбрифінгу комунального підприємства.

У "Київтеплоенерго" додали, що ТРЦ Ocean Plaza збудовано з порушенням нормативів в охоронній зоні тепломереж.

Своєю чергою, заступник голови КМДА Петро Пантелеєв повідомив, що транспортний рух вулицею Антоновича відновлять орієнтовно у другій половині 15 січня.

Нагадаємо, ввечері 13 січня у Голосіївському районі столиці на вулиці Антоновича поблизу ТРЦ Оcean Plaza стався прорив тепломагістралі. У приміщення торгового центру одразу хлинув окріп. Магазини затопило, а людей екстрено евакуювали. Повідомлялося про дев’ятьох постраждалих. 14 січня у ДСНС повідомили, що семеро осіб дістали термічні опіки кінцівок та госпіталізовані до лікарні.

Через прорив труби поблизу Либідської площі перекрили транспортний рух.

Прорив тепломережі біля ТЦ у Києві: що відбувається на місці аварії

Прорив тепломережі біля ТЦ у Києві: що відбувається на місці аварії

Повʼязані теми:

Наступна публікація