У київському McDonald's відвідувач вбив чоловіка одним ударом

У київському McDonald's відвідувач вбив чоловіка одним ударом

Скріншот з відео / Фото: YouTube/поліція Києва

Інцидент зафільмувала камера спостереження. 

У закладі швидкого харчування McDonald's біля станції метро "Мінська" в Києві відвідувач вбив чоловіка.

Про це повідомляє прес-служба головного управління Національної поліції в столиці.

На опублікованих правоохоронцями кадрах видно, як до клієнта фаст-фуду підійшов чоловік. Вони перемовилися кількома словами і один вдарив іншого в голову. Опонент впав на землю. Згодом з'ясувалося, що він помер внаслідок черепно-мозкової травми. Інцидент трапився ще 29-го квітня, однак відео оприлюднили лише 3 травня. 

"До потерпілого підійшов невідомий і зробив зауваження через те, що він палив у недозволеному місці та лаявся з перехожими. В результатами між незнайомцями стався словесний конфлікт, під час якого розшукувана особа вдарила в обличчя загиблого і він впав на асфальт", - розповіли у прес-службі поліції.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею 119 частина 1 Кримінального кодексу України (вбивство через необережність). Санкція передбачає від 3 до 5 років обмеження волі або позбавлення волі на той самий строк.

Наразі зловмисника розшукують.

Нагадаємо, раніше у Києві на Оболоні сталося жахливе вбивство. Невідомий чоловік зарізав жінку і тягнув її тіло на вулицю. Свідками жахливої події стали двірник та сусіди загиблої. 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Тренди соцмереж
Наступна публікація