У київському хостелі чоловік накинувся з ножем на сусіда, поки той спав

У київському хостелі чоловік накинувся з ножем на сусіда, поки той спав

У київському хостелі чоловік накинувся з ножем на сусіда, поки той спав

Нападнику загрожує до 15 років позбавлення волі.

Вночі в одному зі столичних хостелів на вулиці Кубанської України сталася різанина. Чоловік наніс ножове поранення у шию сусіду по кімнаті, поки той спав. Наразі 24-річний потерпілий в тяжкому стані перебуває в лікарні. 

Про це 10 червня повідомила пресслужба поліції Києва. 

До правоохоронців звернувся лікар із повідомленням про поранення. Прибувши на місце, поліцейські побачили двох товаришів потерпілого. Один з них збирав свої речі, щоб втекти. 

Як з'ясувалося, того вечора усі троє у кімнаті хостелу розпивали алкогольні напої.  Після застілля, коли вони полягали спати, один з чоловіків взяв зі столу ніж та накинувся на свого друга по чарці, нанісши йому один удар у шию. Чоловіка вчасно зупинив інший сусід, який прокинувся від крику про допомогу. 

Нападником виявився 26-річний уродженець Чернігівської області. Він зізнався у скоєному та пояснив свій вчинок тим, що давно терпів психологічне насилля з боку потерпілого.

Проти нього розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 (Замах на вбивство) ККУ. Чоловік підозрюється у вчиненні злочину та наразі перебуває під вартою. Йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Нагадаємо, в Києві на Дні народженні знайомої також сталася різанина. Троє молодиків посварилися з вітчимом, який пізніше накинувся на двох з них з ножем. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація