У Київській області зловмисники хотіли викрасти доньку блогерки

За повернення дівчинки вони хотіли $200 тисяч.

Доньку однієї з українських блогерок намагалися викрасти зловмисники, щоб отримати за її повернення викуп $200 тисяч. Їхні дії попередили правоохоронці і затримали під час передачі коштів.

Про це інформують у МВС і Нацполіції.

З’ясувалося, що члени угрупування ретельно готувалися до викрадення і орендували будинок, в якому планували утримувати дитину. Втім, поліцейські отримали інформацію про їхні плани і те, що тривають пошуки виконавця. Також вони планували скоїти і розбійний напад на конвертаційний центр.

Щоб затримати їх, правоохоронці інсценували викрадення у селі Білогородка, де затримали зловмисників. Слідчі відкрили кримінальне провадження, тривають обшуки за місцем мешкання фігурантів та облаштування конвертаційного центру.

Вирішується питання про повідомлення їм про підозру та обрання запобіжних заходів.

Нагадаємо, поліція Київської області затримала чоловіка, який викрав 4-річну дівчинку на бориспільській автозаправці. Ним виявився 29-річний підприємець, місцевий житель, який раніше не притягувався до кримінальної відповідальності і живе сам. Йому загрожує позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація