У Київській області злодій, поки батьки спали, зв’язав 10-річного сина та пограбував будинок

До злочину причетний 37-річний чоловік, який вже мав проблеми із законом.

Поліція Київської області затримала серійного зловмисника.

Зловмисник проник до будинку у селі Вишняки Фастівського району. Поки батьки спали, грабіжник зв’язав 10-річного сина, заволодів майном та зник в невідомому напрямку.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Київської області.

"37-річний уродженець Рівненщини ґрунтовно підозрюється у пограбуванні будинку та вчиненні серії крадіжок. Поліція продовжує перевіряти затриманого на причетність до скоєння аналогічних злочинів", - йдеться у повідомленні.

Оперативники Управління карного розшуку поліції Київської області спільно з колегами Фастівського відділення поліції провели комплекс оперативно-розшукових заходів та встановили, що до злочину причетний 37-річний чоловік, який вже мав проблеми із законом.

Поліцейські з’ясували, що зловмисник тимчасово проживає в Києві. У орендованій квартирі правоохоронці провели невідкладний обшук та вилучили низку речових доказів: мобільні телефони, різноманітні інструменти, флеш-накопичувачі та інше майно.

Також зловмисник причетний до скоєння семи крадіжок на території Васильківського та Фастівського районів.

Наразі йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

За цими фактами відкрито кримінальні провадження за ст. 185 (Крадіжка) та ч. 3 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Слідство триває.

Нагадаємо, у Києві відпустили на волю небезпечного грабіжника, який накинувся на жінку та бив її по голові молотком, щоб забрати сумочку. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація