У Київській області поліція виявила майже три десятки нелегалів

У Київській області поліція виявила майже три десятки нелегалів

Фото: Поліція Київської області

Громадяни Індії, Непалу, Алжиру та Єгипту прибули до України, щоб отримати вищу освіту, але порушили контракт та були відраховані з університету.

У Київській області поліція виявила 26 нелегальних мігрантів.

Оперативники Управління боротьби зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми, поліції Київщини спільно з Департаментом боротьби зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми, Національної поліції України виявили нелегалів під час проведення профілактичних заходів. Іноземці незаконно перебували в Україні та проживали у місті Біла Церква у гуртожитку місцевого університету.

Про це повідомляє поліція Київської області.

"Встановлено, що громадяни Індії, Непалу, Алжиру та Єгипту прибули до України, щоб отримати вищу освіту. Але іноземці порушили умови контракту та їх було відраховано з університету. Термін посвідок на тимчасове проживання в Україні добіг кінця, проте всі вони не покинули територію нашої держави у встановлений законом строк", - йдеться у повідомленні поліції.

Іноземців доправили до Державної міграційної служби для притягнення їх до адміністративної відповідальності за ст. 203 КУпАП та прийняття рішення щодо їхнього подальшого перебування в Україні.

Нагадаємо, у Києві оперативники викрили злочинне угруповання з міжнародного каналу торгівлі людьми.

Повʼязані теми:

Наступна публікація