У Київській області дідусь не помітив, як трирічна онука пішла з дому

У Київській області дідусь не помітив, як трирічна онука пішла з дому

Фото: Поліція Київської області

Поліцейські Кагарлика розшукали батьків дівчинки, яка загубилась серед міста.

До відділення поліції, що у місті Кагарлик, о 22-й годині маленьку дівчинку привіз водій-таксист і повідомив, що знайшов її самотню на одній з місцевих вулиць.

Дівчинка повідомити про себе нічого не змогла. Тож група реагування патрульної поліції прийняла рішення їхати на те місце, де її знайшли, і вже звідти розпочати пошуки батьків дитини.

Про це повідомляє поліція Київської області.

Невдовзі працівникам поліції вдалося встановити адресу їхнього проживання. Поліція завітала туди саме у той час, коли вкрай переполохані батько та мати мали намір телефонувати до поліції, оскільки розшукати самотужки своє дитя вони не змогли.

Так сталося, що саме того вечора доглядав за трирічною онукою дідусь і не помітив, коли вона вийшла з двору. Тільки завдячуючи чуйним людям, з дівчинкою, на щастя, нічого трапилось.

Нагадаємо, в Україні масово шукають тимчасових батьків для дітей, які опинилися в кризі. У регіонах - брак охочих стати патронатними батьками, які тимчасово замінюють дитині сім'ю. Цю роботу добре оплачує держава, проте нової форми виховання бояться. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація