У Кличка озвучили попередню дату повернення гарячої води у домівки киян

У Кличка озвучили попередню дату повернення гарячої води у домівки киян

Фото: pixabay.com

Там сподіваються вирішити проблему вже скоро.

У Київраді ухвалили рішення, яке покликане врегулювати питання заборгованості перед НАК "Нафтогаз" та відновити постачання гарячої води до кінця вересня.

Про це повідомив під час позачергової сесії Київради мер міста Віталій Кличко та заступник голови КМДА Петро Пантелеєв

Зокрема, згідно з рішенням, комунальному підприємству «Київтеплоенерго» надали повноваження вирішувати питання боргу за спожитий газ перед НАК «Нафтогаз» лише в тій частині, що має джерела для компенсації.

Мер запевнив, що цей крок допоможе повернути у квартири киян гарячу воду та дозволить комунальникам виконувати необхідні роботи, аби не допустити зриву опалювального сезону в столиці.

"Це надзвичайно важливе рішення, яке є вирішальним кроком для врегулювання питання заборгованості за спожитий газ. І, відповідно, для укладення угоди з НАК «Нафтогаз України» та відновлення постачання газу Києву. А значить енерго- і теплопостачання", – сказав мер.

Заступник голови КМДА своєю чергою висловив сподівання, що проблеми вирішать вже найближчим часом, а гаряче водопостачання вдасться відновити вже до кінця вересня.

"Сподіваємося, що вже до кінця вересня питання вдасться врегулювати остаточно, і ми зможемо повернути гарячу воду в будинки", – повідомив Пантелеєв.

Нагадаємо, що постачання гарячої води в оселі киян припинилося, через борг "Київенерго" перед "Нафтогазом". Раніше у КМДА обіцяли відновити гаряче водопостачання до 15 вересня.

Гаряча вода в оселях третини киян може з'явитися в середині вересня

Гаряча вода в оселях третини киян може з'явитися в середині вересня

Повʼязані теми:

Наступна публікація