У Києві зі стріляниною затримали комунальника Львівщини з "відкатом" у 680 тисяч гривень

Керівника комунального підприємства та директор товариства організували схему з розкрадання коштів із бюджету.

У Києві біля Міжнародного виставкового центру зі стріляниною затримали керівника комунального підприємства Стрийської міської ради під час отримання "відкату" у 680 тисяч гривень.

Про це повідомили у Департаменті захисту економіки Національної поліції України.

"31 січня у Києві працівники УЗЕ у Львівській області Нацполіції, слідчого управління поліції Львівщина за процесуального керівництв прокуратури Львівської області затримали керівника комунального підприємства Стрийської міської ради у Львівській області, який одержав від керівника товариства 680 тисяч гривень "відкату", - йдеться у повідомленні.

За даними правоохоронців, під час затримання вони були змушені застосувати зброю, оскільки комунальник намагався втекти. Також було затримано директора товариства.

Як з’ясували слідчі, керівник комунального підприємства разом із суб’єктом господарювання організували злочинну схему з розкрадання бюджетних коштів, зокрема, під час проведення закупівель комунальної техніки її вартість була завищена.

Наразі відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.364 (Зловживання владою або службовим становищем) КК України.

Нагадаємо, раніше на Івано-Франківщині одному з керівників автодору оголосили підозру у розтраті 105 мільйонів гривень. Фігурантам загрожує від 7 до 12 років в'язниці.

Повʼязані теми:

Наступна публікація