У Києві жінки викрали й утримували у підвалі дівчину, яку запідозрили у крадіжці сумки з документами

У Києві жінки викрали й утримували у підвалі дівчину, яку запідозрили у крадіжці сумки з документами

Фото: Getty Images

Заручниця декілька годин провела у підвальному приміщенні магазину, поки її не звільнили поліцейські.

У Києві біля Центрального залізничного вокзалу дві жінки силою посадили до машини дівчину на очах у її знайомих і вивезли у невідомому напрямку.

Про це повідомили у столичному відділі комунікації поліції.

Як зазначається, після отримання інформації про інцидент правоохоронці ввели оперативний план "Перехоплення" і почали розшук автомобіля.

"Під час відпрацювання орієнтування на вулиці Будівельників у Дніпровському районі патрульні зупинили авто, схоже за прикметами. У салоні перебували дві жінки – 39-річна водій та 40-річна пасажирка. Вони спочатку заперечували свою причетність до вчинення правопорушення, а потім зізналися, що забрали її із собою", - йдеться у повідомленні.

За словами автовласниці, біля вокзалу у неї зникла сумка із документами, а неподалік вона з подругою побачили групу підозрілих жінок і запідозрили їх у крадіжці.

"Коли ж ті заперечили свою причетність, забрали одну із них із собою з умовою повернути її, коли знайдеться сумка. Далі жінки відвезли заручницю до власного магазину, де залишили у підвалі. Після цього товаришки поїхали у справах", - розповіли поліцейські.

Наразі правоохоронці звільнили заручницю і передали її родичам, а також розпочали кримінальне провадження за ст. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, раніше на Кіровоградщині п'яний пацієнт взяв у заручниці двох медпрацівниць і понад годину катував. Після складання адмінпротоколу чоловіка відпустили додому.

На Кіровоградщині пацієнт взяв у заручниці медпрацівниць

На Кіровоградщині пацієнт взяв у заручниці медпрацівниць

Повʼязані теми:

Наступна публікація