У Києві затримали зловмисника, який обікрав 17 шкіл та дитсадків

У Києві затримали зловмисника, який обікрав 17 шкіл та дитсадків

Фото: pixabay.com

За місцем його проживання знайшли викрадені речі.

У Києві затримали зловмисника, який обікрав понад півтора десятка шкіл та дитячих садочків. 

Про це повідомили у столичній прокуратурі. 

Зазначається, що було встановлено факт проникнення до школи №310 у Солом'янському районі за допомогою зламу дверей, де було викрадено ноутбук та мультимедійний проектор. На місці проживання крадія виявили зазначене майно, а також низку інших речей, викрадених з інших шкіл.

"Чоловік зізнався, що крім вказаної школи, упродовж року обікрав ще 16 дитячих навчальних закладів, розташованих на території Солом’янського району м. Києва. Частину викраденого він зберігав за місцем проживання, решту здав в ломбард. У подальшому в ході проведення слідчих дій встановлено та витребувано інформацію з ломбарду, якою підтверджуються покази 39-річного крадія", - йдеться у повідомленні.

Зловмиснику повідомили про підозру, а також обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Вирішується питання про оголошення підозри за ще 16 фактами крадіжки. Йому загрожує до 6 років позбавлення волі. 

Нагадаємо, раніше Чортківський районний суд Тернопільської області виніс вирок няні дитячого садочка, яка двічі обікрала вихованців закладу. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація