У Києві затримали іноземця з арсеналом зброї у сумці

У Києві затримали іноземця з арсеналом зброї у сумці

Фото: Інформатор

Чоловік пересувався на авто з номерами "Майдан"

У неділю, 1 вересня, в Києві на Броварському проспекті, на парковці одного з супермаркетів співробітники поліції спільно з «автопатруль Майдан» затримали громадянина Киргизії. У сумці у чоловіка знаходилися три гранати з запалами, а також пістолет і дві повні обойми патронів до нього.

Надзвичайна подія сталася близько 15:15, повідомляє видання "Інформатор". 

За словами співробітників «автопатруль Майдан», патрульні поліцейські помітили підозрілий автомобіль Lexus на парковці супермаркету. У момент, коли з машини виходив чоловік, копи підійшли до нього і попросили пред'явити документи. На що зловмисник відреагував агресивно. Чоловік дістав пістолет і, погрожуючи їм представникам поліції, спробував сховатися за супермаркетом. Однак його вдалося оперативно затримати. На жаль, двом іншим чоловікам на Lexus вдалося сховатися, скориставшись метушнею.

Під час обшуку у затриманого в сумці правоохоронці виявили три гранати з запалами, пістолет і дві повні обойми патронів до нього. Крім того, у нього знайшли комплект «стяжок», рукавички і балаклави, тож правоохоронці припускають, що він може бути причетним до угруповання, яке займається викраденням людей.

Також в руках у зловмисника залишилися документи його двох зниклих товаришів, тож їх розшукують.

Повʼязані теми:

Наступна публікація