У Києві затримали іноземця, який викрадав цінні речі у відвідувачів спортивних клубів

У Києві затримали іноземця, який викрадав цінні речі у відвідувачів спортивних клубів

Фото: pixabay.com

Після крадіжки він виїхав до Львівської області.

У кількох районах Києва зловмисник викрадав речі клієнтів спортклубу. Аналогічний злочин він скоїв і в Харкові. Чоловіка затримали, за скоєне йому загрожує до шести років ув’язнення.

Про це повідомляє поліція Києва.

У потерпілого, який повідомив до поліції, із шафки у роздягальні зникли 19 тисяч гривень та 1 200 доларів. Поліцейські, які приїхали на місце інциденту, переглянули відео з камер спостереження та встановили особу підозрюваного.

Як виявилося, крадій під виглядом клієнта одного із спортклубів на вулиці Миколи Грінченка проходив до роздягальні закладу та викрадав із шафок цінні речі. Крім того, напередодні зловмисник вчинив аналогічну крадіжку, але в іншому районі столиці.

А після крадіжки 31-річний зловмисник виїхав за місцем проживання до Львівської області. У його помешканні провели обшук, під час якого працівники поліції виявили викрадені речі потерпілих: гроші, гаджети та цінні речі.

Також слідчі з’ясували, що чоловік перебуває у розшуку за вчинення аналогічного злочину у Харківській області. За цим фактом відкрито справу за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Чоловіку вже повідомлено про підозру у вчиненні цього злочину та судом обрано запобіжний захід — тримання під вартою із правом внесення застави у розмірі 84080 гривень. За скоєне фігуранту загрожує до шести років позбавлення волі. 

Нагадаємо:

  • В іноземця, який прибув на змагання до Дніпра, викрали човен вартістю 15 тисяч доларів  
  • У Києві оголошено у розшук злодія, який обікрав квартиру плавчині Клочкової: що поцупив
  • У Києві затримали іноземця, який зі спільниками обікрав відвідувача ресторану: з'явилися фото  
  • У Рівненській області стоматолог поцупив золота на протезування зубів на 300 тисяч гривень 

Повʼязані теми:

Наступна публікація