У Києві затримали "джентельменів удачі", які нападали на торговельні заклади на Оболоні

У Києві затримали "джентельменів удачі", які нападали на торговельні заклади на Оболоні

Фото: pixabay.com

Вони вимагали віддати кошти з каси.

В Оболонському районі міста Києва наряд Управління поліції охорони в місті Києві затримав озброєних зловмисників, які практично тероризували невеличкі торгівельні заклади району раптовими нападами.

Вони вимагали віддати кошти з каси, передає прес-служба Поліції охорони.

Зазначається, що поліцейські влаштовували рейд вулицями району з пошуку цих нападників, але він не дав результатів.

Своєю чергою, увечері 27 листопада "джентльмени удачі" вирішили цю ж таки удачу випробувати знову. Інцидент стався у кафе-крамничці на проспекті Рокосовського.

«Як тільки озброєні зловмисники вскочили у приміщення і стали вимагати кошти, працівник закладу не розгубився і миттєво натиснув кнопку «Термінового виклику поліції». Вже за мить у дверях з'явилися озброєні бійці наряду поліції охорони», - йдеться у повідомленні.

На місце події прибула слідчо-оперативна група Оболонського райвідділу доправила затриманих до райвідділу. Наразі ведуться слідчі дії, вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження.

Нагадаємо, у Києві було затримано 14-річного сина народного депутата від "Радикальної партії" Олега Ляшка Ігоря Попова, який намагався пограбувати продуктовий магазин. Напад стався в Оболонському районі. Двоє невідомих в балаклавах влетіли до приміщення та пограбували магазин "Святковий".

Повʼязані теми:

Наступна публікація