У Києві затримали дует грабіжників за розбійний напад на кредитну установу: відео

У Києві затримали дует грабіжників за розбійний напад на кредитну установу: відео

У Києві затримали дует грабіжників за розбійний напад на кредитну установу: відео

Фото: Поліція Києва / Facebook

За скоєне злодіям загрожує від семи до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Столичні оперативники затримали дует грабіжників за розбійний напад на кредитну установу.

Зловмисники застосували до касира газовий балончик та, погрожуючи ножем, забрали з каси 20,5 тисяч гривень. За скоєне їм загрожує до 12 років ув’язнення.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

До поліції Києва надійшло повідомлення про те, що двоє невідомих чоловіків у кіоску з надання фінансових послуг, що на проспекті Перемоги, побили касира та забрали з сейфу гроші. На місце події негайно виїхали слідчо-оперативні групи Головного та районного управлінь поліції, а також кінологи зі службовим собакою.

Як розповів начальник Святошинського управління поліції Сергій Чернишев, правоохоронці допитали потерпілого та поспілкувалися зі свідками події.

Під час проведення першочергових слідчих дій поліцейські оглянули місце вчинення злочину, а також відпрацювали відео з камер спостереження, які зафіксували дії правопорушників у момент нападу.

"Ми встановили, що один із чоловіків зайшов до кіоску з надання кредитів, а інший закрив на ньому ролети вхідних дверей та вікон і залишився на вулиці. В середині приміщення зловмисник розпилив в обличчя касира сльозогінний газ, після чого декілька разів ударив потерпілого кулаком в різні ділянки тіла. Далі, погрожуючи ножем, змусив працівника закладу відчинити сейф, звідки забрав 20 500 тисяч гривень", - йдеться у повідомленні поліції.

Провівши оперативно-розшукові заходи, працівники кримінальної поліції затримали зловмисників на центральному залізничному вокзалі столиці. Ними виявилися раніше не судимі 31-річний та 19-річний уродженці Донецької та Вінницької областей. Під час поверхневого огляду у підозрюваних вилучили два ножі та газовий балончик, які направили для проведення експертиз.

Слідчим відділом Святошинського управління поліції розпочато кримінальне провадження та повідомлено фігурантам про підозру у вчиненні злочину, передбаченому ч. 3 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України.

Чоловікам обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави.

За скоєне їм загрожує від семи до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

 

Столичні оперативники затримали дует чоловіків за розбійний напад на кредитну установу

Столичні оперативники затримали дует чоловіків за розбійний напад на кредитну установу

Опубліковано Поліція Києва Понеділок, 1 березня 2021 р.

 

Нагадаємо, у Києві грабіжник-рецидивіст силою відбирав ґаджети у дітей

Повʼязані теми:

Наступна публікація